arti-img

Met een kerstcadeau van Jeune Premier kies je voor Belgisch met wereldklasse

PERSBERICHT, 30/10/23 - Het ultieme kerstcadeau voor kinderen tot een jaar of twaalf? Daarvoor moet je bij Jeune Premier zijn. Het Belgische merk heeft zin in de feestdagen en dat merk je aan hun uitgebreide gift list. Van premium rugzakken en tassen tot sleutelhangers, horloges, drinkflessen en pennenzakken, Jeune Premier heeft iets in de collectie voor iedereen én voor elk budget.

Jeune Premier wil kinderen inspireren om hun talenten te ontwikkelen, hun eigenheid te omarmen en zonder angst hun individualiteit te uiten. De tassen en accessoires zijn een combinatie van eersteklas design, uitmuntende kwaliteit en comfort, waardoor elke schooldag een onvergetelijke reis wordt. Het perfecte cadeau voor onder de kerstboom, waar niet enkel kinderen, maar ook ouders blij van worden.

Belgische klasse
Een ‘jeune premier’ is een jong, aanstormend talent, een ‘veelbelovende jongeling’. Een uitdrukking die ook op het merk zelf van toepassing is. Oprichters Bruno en Hélène startten hun tassenmerk in 2012 omdat ze nergens een mooie boekentas vonden voor hun zoon die kleurrijk én stevig was. Sindsdien groeit Jeune Premier gestaag uit tot het coolste accessoiremerk voor kinderen, met fans van Parijs tot Seoul.

On the wishlist
Een cadeau van Jeune Premier is dus zonder twijfel een goed idee. Op zoek naar iets kleins? Kies voor een sleutelhanger, een hippe elastiek voor rond de lunchbox of een drinkfles. Voor je sportieve zoon of dochter zijn er sporttassen, in alle kleuren en motieven. Liever een centje onder de kerstboom? Steek het in een portefeuille van Jeune Premier in plaats van in een saaie envelop. En voor de fashionable kids zijn er horloges die je kan personaliseren, een samenwerking met het Franse Millow. Kortom, Jeune Premier heeft voor iedereen wat wils. En kan je toch echt niet kiezen, dan is er nog altijd de giftcard.

Candy Cane Christmas Wishes
Als je een pakje bestelt in december, maak je bovendien kans op een extra cadeau. Jeune Premier verstopt een ‘candy cane’ in elke bestelling, met een lintje eraan om in de kerstboom te hangen. In vijf van die pakjes zit Willy Wonka-gewijs een gouden ‘candy cane’, goed voor een waardebon van 100 euro om te spenderen op de webshop van het merk.

Praktische info
Je vindt de producten van Jeune Premier in de webshop van het merk en bij verschillende retailers, de volledige lijst staat op de website. Prijzen variëren van €39,90 tot €249,90 voor een rugzak of boekentas en van €8,49 (sleutelhanger) tot €99,90 (gevulde pennenzak) voor accessoires.